Velda Waterreiniging Crystal Clear 1000 Ml Wit

€ 30,99*

EAN: 8711921201002
Productinformatie "Velda Waterreiniging Crystal Clear 1000 Ml Wit"
Velda Crystal Clear waterreiniging is een product dat helpt om het natuurlijke evenwicht in het water van je vijver te herstellen. Het is een effectieve oplossing voor troebel water. Met dit waterreinigingsmiddel kun je je vijverwater snel en gemakkelijk weer helemaal helder maken.

Een groot voordeel van Crystal Clear waterreiniging is dat het volkomen onschadelijk is voor de vissen en planten in je vijver. Het reinigingsmiddel zorgt ervoor dat het vuil in het water samenklontert, waardoor je het gemakkelijk kunt verwijderen.

De specificaties van dit product zijn als volgt: de kleur is wit, het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en het materiaal is karton en poeder. De ingrediënten van dit product zijn onder andere aluminium chloride hydroxide sulfaat, ijzertrichloride en zoutzuur.

De afmetingen van de verpakking zijn 8,1 x 8,1 x 24 cm (L x B x H) en de inhoud is 1000 ml. Dit is voldoende voor 10.000 liter water.

Al met al is Velda Crystal Clear waterreiniging een betrouwbaar en effectief product om troebel water in je vijver tegen te gaan. Het is eenvoudig in gebruik en veilig voor alle vissen en planten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.