Velda Hoog Actieve Filterkool 5000 ml

€ 34,99*

EAN: 8711921200517
Productinformatie "Velda Hoog Actieve Filterkool 5000 ml"
Door de lange standtijd is het ook ideaal voor biologische filtratie. Zowel mechanisch als biologisch wordt het water met deze hoog actieve filterkool dan ook perfect gezuiverd en kristalhelder. Filtratie van het vijverwater kan zowel langs mechanische als biologische weg.

De werking van mechanische filtratie berust op het verwijderen van organische en anorganische vuildeeltjes evenals geur- en kleurstoffen. Het principe van biologische filtratie is om door middel van micro-organismen een betere en snellere omzetting te verkrijgen van organische bestanddelen.

De Velda filterwatten en filterkool materialen staan garant voor een uitstekende waterfiltratie. Filtermaterialen bepalen de kwaliteit van het filter. Niet het filter, maar de filtermaterialen bepalen de kwaliteit van de filtratie.

Mechanisch filtermateriaal houdt het vuil tegen, maar kan geen afvalstoffen afbreken. Biologische filtermaterialen zetten de afvalstoffen wel om, maar houden het vuil niet tegen. Daarom is een combinatie doorgaans het beste.

Bijvoorbeeld als volgt: watten of filterschuim dat grove vuildeeltjes verwijdert; actieve vijverkool, dat geur- en kleurstoffen absorbeert; dragermateriaal voor de aanhechting van micro-organismen, zoals keramische filterpijpjes.

Product Verpakking: Hoog Actieve Filterkool 5000 ml staafjes hoog actieve absorptiekool voor filters.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.