Velda Aqua Test Set pH-GH-KH

€ 16,75*

EAN: 8711921248755
Productinformatie "Velda Aqua Test Set pH-GH-KH"
Velda aquarium en vijver watertest met de Aqua Testen van Velda kan de kwaliteit van vijver- en aquariumwater snel en nauwkeurig worden bepaald. Een handig hulpmiddel daarbij is de Pond Test App voor smartphone of tablet. Na het invullen van de gevonden waarden, krijgt je een overzichtelijke vijverdiagnose en verbetertips van Velda, afgestemd op je eigen vijversituatie. De testresultaten worden bewaard om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van het vijvermilieu.

pH Test: meet de zuurgraad van zoet- en zoutwater met behulp van de kleurenschaal en comparator. Een pH boven 8,5 stagneert de plantengroei en een waarde minder dan 7 is schadelijk voor vissen.

GH Test: meet de gezamelijke hardheid van zoetwater met een nauwkeurigheid van 1 °DH. Een GH-waarde minder dan 8 °DH stagneert de plantengroei en kan vooral in de winter verzuring veroorzaken.

KH Test: meet de carbonaathardheid van zoet- en zoutwater met een nauwkeurigheid van 1 °DH. Een KH-waarde minder dan 6 °DH duidt op verzuring en remt de groei van zuurstofplanten.

Specificaties: Kleur: transparant Geslacht: unisex Materiaal: kunststof Lengte: 7,5 cm Breedte: 12 cm Geschikt voor: vijver en aquarium

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.