VDL Tankdoorvoer 110/125 mm x 110 mm

€ 88,99*

EAN: 8717605002989
Productinformatie "VDL Tankdoorvoer 110/125 mm x 110 mm"
Tankdoorvoer is een product met een binnenmaat van 110 mm en een buitenmaat van 125 bij 110 mm. Het is ontworpen om te worden gebruikt in een tank of container. De tankdoorvoer is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen corrosie en andere vormen van slijtage.

Dit product is eenvoudig te installeren en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het aansluiten van leidingen of het toevoegen van een afvoer aan een tank. Het heeft een solide constructie en is bestand tegen hoge druk en temperaturen.

De tankdoorvoer is voorzien van een afsluitmechanisme dat ervoor zorgt dat vloeistoffen veilig kunnen worden opgeslagen en getransporteerd zonder lekkage. Het heeft ook een handig ontwerp met een draaibare deksel, waardoor het gemakkelijk is om toegang te krijgen tot de inhoud van de tank.

Dit product is geschikt voor zowel professioneel gebruik als voor gebruik in huis. Het kan worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder landbouw, chemie en waterbehandeling. Het is een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor het beheer van vloeistoffen in tanks en containers.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.