Superfish Filterlava zak 25l

€ 15,11*

EAN: 8715897028335
Productinformatie "Superfish Filterlava zak 25l"
Filterlava is een product dat speciaal ontworpen is voor gebruik in meerkamerfilters of kleine filtertonnen. Het heeft de eigenschap om bacteriën vast te houden, wat bijdraagt aan een beter biologisch evenwicht in het filter.

Dankzij de filterlava worden schadelijke bacteriën uit het water gefilterd, waardoor de waterkwaliteit verbetert. Het zorgt er tevens voor dat nuttige bacteriën zich kunnen ontwikkelen, wat essentieel is voor een gezonde leefomgeving voor vissen en andere waterdieren.

Door de porositeit van de filterlava wordt het water goed gezuiverd en geoptimaliseerd. Het heeft een groot oppervlak met vele kleine openingen, die dienen als ideale omgeving voor bacteriën om te groeien en zich te vermeerderen. Dit resulteert in een effectieve filtering en een stabiel biologisch evenwicht in het filter.

Filterlava is eenvoudig te gebruiken en kan gemakkelijk worden toegevoegd aan bestaande filtersystemen. Het is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat het geschikt is voor zowel grote meerkamerfilters als kleine filtertonnen.

Kortom, filterlava is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn filter wil verbeteren en een optimaal biologisch evenwicht in het water wil behouden. Het zorgt voor een heldere en gezonde leefomgeving voor vissen en andere waterdieren.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.