Schuifafsluiter 75mm budget

€ 37,99*

EAN: 8717605084770
Productinformatie "Schuifafsluiter 75mm budget"
Voordelige schuifkraan met aan beide zijden een 75 mm lijmverbinding is een handige en betaalbare oplossing voor het regelen van de waterstroom in leidingen. Deze schuifkraan is voorzien van een 75 mm lijmverbinding aan zowel de linker- als de rechterzijde, wat zorgt voor een stevige en lekvrije aansluiting.

De schuifkraan is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor duurzaam en betrouwbaar. Dankzij het schuifmechanisme kan de waterstroom moeiteloos geregeld worden, waardoor het eenvoudig is om de gewenste waterdruk te bereiken.

De schuifkraan heeft een compact formaat en is daardoor geschikt voor installatie in kleine ruimtes. Het installatieproces is eenvoudig en kan snel worden uitgevoerd met behulp van de lijmverbinding.

Kortom, de voordelige schuifkraan met een 75 mm lijmverbinding aan beide zijden is een praktische keuze voor het regelen van de waterstroom in leidingen. Het biedt een stevige en lekvrije aansluiting, is duurzaam en betrouwbaar, en kan gemakkelijk geïnstalleerd worden in kleine ruimtes.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.