Superfish Luchtslang Rol - Aquarium - Beluchting - 25 m

€ 9,89*

EAN: 3344556699200
Productinformatie "Superfish Luchtslang Rol - Aquarium - Beluchting - 25 m"
Speciale transparante luchtslang voor het aansluiten van luchtstenen en luchtpompen. De luchtslang is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is transparant, waardoor je gemakkelijk kunt zien of er lucht doorheen stroomt. De slang is ook flexibel, waardoor je hem gemakkelijk kunt buigen en aanpassen aan de gewenste vorm.

De afmetingen van de luchtslang zijn 25 meter lang. Dit geeft je voldoende lengte om de slang op de juiste plek te kunnen plaatsen. De slang wordt geleverd per stuk, zodat je precies het aantal kunt bestellen dat je nodig hebt.

Deze speciale luchtslang is ideaal voor gebruik in aquariums, vijvers en andere watertoepassingen waar luchtstenen en luchtpompen worden gebruikt. Het zorgt voor een goede luchtstroom en helpt om het water goed te beluchten. Met deze luchtslang kun je gemakkelijk luchtstenen en luchtpompen aansluiten op je aquarium- of vijversysteem.

Kortom, deze speciale transparante luchtslang is een handig en praktisch product voor iedereen die luchtstenen en luchtpompen gebruikt. Het is duurzaam, flexibel en gemakkelijk te gebruiken. Bestel nu en profiteer van een goede luchtstroom in je aquarium of vijver.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.