PVC kogelkraan - 75mm - lijmverbinding

€ 130,99*

EAN: 8717605006833
Productinformatie "PVC kogelkraan - 75mm - lijmverbinding"
Pvc kogelkraan is een product dat veel gebruikt wordt in de industrie. Het is een kraan gemaakt van pvc, een type kunststof dat bekend staat om zijn duurzaamheid en sterkte. De kogelkraan heeft een diameter van 75mm, wat betekent dat het geschikt is voor het regelen van de doorstroming van middelgrote vloeistoffen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de pvc kogelkraan is de lijmverbinding. Dit betekent dat de kraan vastgelijmd moet worden aan de leidingen, wat zorgt voor een sterke en waterdichte verbinding. De lijmverbinding is eenvoudig en snel te maken, waardoor het installatieproces van de kraan vereenvoudigd wordt.

De pvc kogelkraan is ook voorzien van een handvat, waarmee de kraan eenvoudig geopend en gesloten kan worden. Hierdoor kan de doorstroming van vloeistoffen gemakkelijk geregeld worden. Het handvat is ergonomisch ontworpen, waardoor het comfortabel is om te gebruiken.

Al met al is de pvc kogelkraan een betrouwbaar en praktisch product dat gebruikt kan worden in verschillende toepassingen. Met zijn duurzaamheid, sterkte en eenvoudige installatieproces is het een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en effectieve kraan.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.