Messner Eco-Tec2 plus 10000 vijverpomp

€ 375,99*

EAN: 4016881008819
Productinformatie "Messner Eco-Tec2 plus 10000 vijverpomp"
Deze Eco-Tec2 plus 10000 vijverpomp van Messner wordt geleverd inclusief slangtule met een afmeting van 40 / 50 mm. Messner maakt gebruik van een energiebesparende waaier. Hij heeft een maximale capaciteit van 99 m³ per uur. De maximale opvoerhoogte is 24 meter. De inhoud van de vijver dient afhankelijk natuurlijk van de visbezetting in 3 - 4 uur te worden rondgepompt. Je dient hierbij rekening te houden met eventuele extra belastingen voor de vijverpomp zoals extra hoogte die overbrugd moet worden de lengte van de vijverslangen of het pompen via een filterinstallatie.

Deze vijverpomp is geschikt voor zowel een natte als een droge opstelling. Bij een droge opstelling moet wel de inlaat onder de waterspiegel worden geïnstalleerd want hij is niet zelfaanzuigend. Een natte opstelling adviseren wij alleen in combinatie met een voorfilter. Let op: deze vijverpomp mag niet drooglopen!

Kenmerken Messner Eco-Tec2 plus 10000 vijverpomp:
- Maximale capaciteit: 9.900 liter per uur
- In/uitgang: 1 1/2 buitendraad
- Maximale opvoerhoogte: 24 meter
- Slangtule: 40/50 mm
- 60 Watt
- 230 Volt / 50 Hz
- Waterstand minimaal 25 cm
- Dompeldiepte maximaal 2 meter
- 5 jaar garantie (m.u.v. de loopeenheid)

Plaatsing Messner vijverpomp:
Plaats de pomp in het water altijd op een stevige verhoging om te voorkomen dat de pomp onnodig vervuild wordt door de sliblaag of andere vervuilingen.

Onderhoud vijverpomp:
Om de levensduur van je vijverpomp te verlengen en een probleemloos gebruik te garanderen is het belangrijk om regelmatig de pomp te onderhouden en te reinigen. Het is zeer eenvoudig om alle onderhoudswerkzaamheden af te handelen. Lees hiervoor in de handleiding het hoofdstuk 'demonteren'.

Het bedrijf Messner:
Het Duitse merk Messner handelt al sinds 1970 in technische producten. In het begin ontwikkelde het bedrijf pompen voor machines. Vanaf 1976 worden er producten voor vijvers geproduceerd en al snel bracht Messner de eerste lijn met vijverpompen op de markt. Dit heeft zich verder ontwikkeld tot een complete lijn kwaliteitsproducten op het gebied van vijvertechniek.

De basiseigenschappen van alle producten:
De specialisten van Messner stellen hoge kwaliteitseisen aan hun producten gekoppeld aan een laag energieverbruik. Alle producten hebben een gepaste prijs en worden geleverd in een eigen verpakkingslijn. Vanwege de hoge kwaliteit staat Messner ook garant voor een goede service en een lange garantietermijn.

Milieuvriendelijk denken:
Dit is een absolute ‘must’ binnen de onderneming en staat steeds hoger in het vaandel bij Messner.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.