Kusuri klei 25kg

€ 165,99*

EAN: 8717605071831
Productinformatie "Kusuri klei 25kg"
Deze enige echte montmorilloniet klei van Kusuri is een fijn wit poeder dat essentiële mineralen bevat voor een betere gezondheid, kleur en eetlust van koi. Het bevordert ook de helderheid van het vijverwater. Bij een wekelijkse dosering zal een duidelijke verbetering optreden van de glans en kleur-ontwikkeling van de koi.

Gebruik Kusuri klei 25kg Dosering: 25 gram per 2.500 liter vijverwater. Meng het poeder met wat vijverwater en verdeel het daarna gelijkmatig over de hele vijver. Het water zal een beetje een melkachtige kleur krijgen maar dat zal binnen 12 tot 24 uur verdwijnen.

Het merk Kusuri stelt haar producten voor visbehandeling (medicijnen), waterbehandeling en supplementen samen volgens de Britse Farmaceutische kwaliteit. Alle vloeibare behandelingsproducten van Kusuri worden iedere order vers gemaakt. Dit is om een maximale effectiviteit en houdbaarheid te garanderen. Alle verpakkingen met vloeistoffen zijn voorzien van maatbekers, kinderveilige schroefsluitingen en watervaste vinyl etiketten. Kusuri levert hoogwaardige producten voor de liefhebbers van koi. Het is het doel van Kusuri om jouw koi in een perfecte conditie te houden of te brengen. Vijvercompleet heeft het volledige programma van Kusuri opgenomen in haar assortiment.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.