Krabpaal Trend Mullberry 40 x 40 x 58 cm

€ 40,99*

EAN: 4047059441985
Productinformatie "Krabpaal Trend Mullberry 40 x 40 x 58 cm"
Omschrijving
Deze compacte krabpaal met moderne look is ideaal! Hij past door zijn formaat op vele plekken en het kattenmeubel ziet er ook nog eens mooi uit. Daarnaast is het ook heel fijn voor jouw kat om een krabpaal te hebben. Een krabpaal zorgt er namelijk voor dat een kat wordt voorzien in zijn krabbehoefte. Een kat krabt namelijk om zijn territorium af te bakenen en om zijn nagels te onderhouden.

De krabpaal Mullberry heeft 3 plateaus. De bovenste is een comfortabel ligbed. Hieronder hangt een balletje waarmee kan worden gespeeld.

Voordelen
Compact model
Met speelballetje en ligbed
Modern design

Nadelen
Geen uitwasbare kussens
Niet geschikt voor grote katten

Voor welke kat is deze krabpaal geschikt?
Deze krabpaal is geschikt voor kittens, kleine katten en normale katten. Voor grote katten is deze krabpaal te klein.

Materiaal
De basis van de krabpaal bestaat uit stevig hout. Het pluche is helemaal verlijmd op het hout. OP de stammen is het sisal ook helemaal verlijmd.

Afmetingen
De krabpaal is 58 centimeter hoog. De bodemplaat heeft een afmeting van 40 x 40 centimeter (L x B). De sisalpalen hebben een diameter van 7.5 centimeter.

Krabpaal schoonmaken
Het is altijd wel zo fijn om alles in huis schoon te hebben. Zo ook de krabpaal! Deze krabpaal bevat helaas geen uitwasbare kussens. Desalniettemin kun je de krabpaal wel gewoon schoonmaken. Ten eerste kun je de krabpaal ontdoen van haren door te stofzuigen. Daarna kun je het pluche het beste reinigen door gebruik te maken van een stoomreiniger. Door het stoom wordt het pluche grondig gereinigd. Het stoom doodt tevens ook de bacteriën. Als je schoonmaakmiddelen wilt gebruiken raden wij ten zeerste aan om het etiket goed te lezen. Wees er zeker van dat er geen schadelijke stoffen zitten in het schoonmaakmiddel. Reinigen met chloor of ammoniak wordt ook afgeraden. Als katten dit ruiken hebben ze de neiging om er overheen te plassen. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling als je wilt gaan schoonmaken. Als je de krabpaal wilt schoonmaken vanwege vlooien dan is het handig om speciale vlooienspray te gebruiken. Lees wel altijd de gebruiksaanwijzing van te voren.

Catnip spray
Sommige katten zijn niet direct geïnteresseerd in de nieuwe krabpaal. Maar daar hoeft je zich geen zorgen om te maken. Want de oplossing is catnip spray. Catnip is kattenkruid en daar zijn katten dol op. Het roept een euforisch gevoel bij ze op. Als je de spray gebruikt op de krabpaal zullen ze deze dus wél interessant gaan vinden. Test de catnip eerst wel even, want niet elke kat reageert hier hetzelfde op. Catnip is ook niet verslav

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.