Hurtta Adventure Harness Oranje Afmeting - 40 - 45 cm

€ 34,99*

EAN: 6410329326714
Productinformatie "Hurtta Adventure Harness Oranje Afmeting - 40 - 45 cm"
et sportieve hondentuig van Hurtta is ideaal voor een flinke wandeling met je hond. Het tuig is zo ontworpen dat het geen druk uitoefent op de luchtwegen, waardoor je hond optimaal kan ademhalen. Daarnaast zijn zowel de hals- als buikband verstelbaar, zodat je het tuig altijd perfect passend kunt maken voor jouw hond.

Een ander handig kenmerk van dit tuig is de aanwezigheid van 3M reflectoren. Hierdoor is je hond niet alleen overdag, maar ook in het donker en bij slecht weer goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

De Hurtta Adventure serie bestaat uit verschillende producten, waaronder dit hondentuig. Daarnaast zijn er ook een halsband, looplijn en een LED-lampje verkrijgbaar. Alle producten zijn voorzien van een makkelijk te gebruiken bevestigingsmechanisme voor het LED-lampje, wat op alle producten uit de Adventure serie past.

Het tuig is gemaakt van duurzaam nylon en neopreen, en is voorzien van ademende water- en vuilafstotende stof. Hierdoor blijft het tuig comfortabel en fris, zelfs tijdens de meest actieve avonturen.

De kleuren van het tuig zijn grijs en oranje, wat zorgt voor een stijlvolle en opvallende uitstraling.

De halsomtrek van het tuig is verstelbaar van 33 tot 45 cm, en de buikomtrek van 44 tot 61 cm. Zo kun je het tuig perfect afstemmen op de grootte van je hond.

Kortom, het Hurtta Hondentuig Adventure is de ideale keuze voor avontuurlijke wandelingen met je viervoeter. Met zijn verstelbare pasvorm, reflecterende details en duurzame materialen is dit tuig een uitstekende investering voor jou en je hond.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.