Doorvoer Budget ⌀ 40 mm

€ 7,99*

EAN: 8717605084596
Productinformatie "Doorvoer Budget ⌀ 40 mm"
Rechte koppeling met een lijmverbinding voor het doorvoeren of aansluiten van een PVC drukbuis. Incl. flens en schroeven.

Een rechte koppeling met een lijmverbinding is ontworpen voor het doorvoeren of aansluiten van een PVC drukbuis. Deze koppeling wordt geleverd inclusief flens en schroeven.

Met de lijmverbinding kunt u de koppeling stevig bevestigen aan de PVC drukbuis, zodat er geen lekkages ontstaan. Dit zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen de buis en de koppeling.

De koppeling is voorzien van een flens, waarmee u de koppeling eenvoudig kunt bevestigen aan andere onderdelen van uw leidingsysteem. De flens zorgt ervoor dat de koppeling stevig op zijn plaats blijft zitten.

Bij de koppeling worden ook schroeven geleverd, waarmee u de flens kunt vastzetten. Hierdoor kunt u de koppeling extra stevig bevestigen en bent u ervan verzekerd dat deze goed blijft zitten, zelfs bij hoge drukken.

Al met al is deze rechte koppeling met een lijmverbinding een praktische en betrouwbare oplossing voor het aansluiten of doorvoeren van een PVC drukbuis. De meegeleverde flens en schroeven maken de installatie eenvoudig en zorgen voor een stevige verbinding.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.