Biobooster+ 40m3

€ 88,40*

EAN: 5425030684153
Productinformatie "Biobooster+ 40m3"
Biobooster is een geconcentreerde formule om de vijver te doen herleven. Het heractiveert de biologische filtratie in enkele uren en breekt slib en ander organisch afval af. Daarnaast versterkt het de zuiverende bacteriën en bevordert het de activiteit van micro-organismen. Het heeft een onvergelijkbaar effect op slib, draadalgen en ander afval, wat al na enkele uren zichtbaar is. Na enkele dagen zult u een grote verbetering opmerken.

Het product bevat geen phyto agentia of giftige stoffen, dus het is veilig voor het milieu en de vissen. Tijdens de behandeling is het niet nodig om de UV-verlichting uit te schakelen. Om Biobooster te gebruiken, verdeelt u 1 maatbeker per m³ over het oppervlak van de vijver. Na enkele minuten kunt u beginnen met het verwijderen van het afval dat bovendrijft. Het is normaal dat er wat schuim ontstaat, maar dit is tijdelijk. Het water kan gedurende enkele dagen troebel worden.

Het wordt aanbevolen om Biobooster regelmatig te gebruiken, maar houd een tijdspanne van 15 dagen tussen twee behandelingen aan. Daarnaast wordt geadviseerd om de behandeling met Bactogen® voort te zetten. Op de lange termijn zal het gebruik van Biobooster en Bactogen® samen met onze hoogwaardige voeding Ichi Food de vorming van slib, afval, slib en draadalgen in uw vijver sterk verminderen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.