Biobooster+ 24m3

€ 66,95*

EAN: 5425030684146
Productinformatie "Biobooster+ 24m3"
Biobooster is een geconcentreerde formule die de vijver doet herleven. Het heractiveert de biologische filtratie in slechts enkele uren. Daarnaast breekt het slib en ander organisch afval af en versterkt het de zuiverende bacteriën. De samenstelling is ontworpen om de activiteit van de micro-organismen te bevorderen.

Het onvergelijkbare effect van Biobooster op slib, draadalgen en ander afval is al zichtbaar na enkele uren, en na enkele dagen zult u een grote verbetering opmerken. Het product bevat geen phyto agentia of giftige stoffen, dus zowel het milieu als de vissen zullen ervan profiteren.

Bij het gebruik van Biobooster is het niet nodig om de UV-verlichting uit te schakelen. Verdeel 1 maatbeker van Biobooster per m³ over het oppervlak van de vijver. Na enkele minuten kunt u beginnen met het verwijderen van het afval dat bovendrijft. Het is normaal dat er wat schuim vormt, maar dit zal van voorbijgaande aard zijn. Het water kan gedurende enkele dagen wat troebel worden.

Om optimale resultaten te behalen, dient u Biobooster regelmatig te gebruiken, maar houd een tijdspanne van 15 dagen tussen twee behandelingen aan. Het is ook aan te raden om de behandeling met Bactogen® voort te zetten (lees de notitie over dit product). Op de lange termijn zal het gebruik van Biobooster en Bactogen® samen met onze hoogwaardige voeding Ichi Food de vorming van slib, afval, slib en draadalgen in uw vijver sterk verminderen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.