Beschermvlies 2m 280 gr/m per lopende meter 2 m2

€ 3,99*

EAN: 4455667702952
Productinformatie "Beschermvlies 2m 280 gr/m per lopende meter 2 m2"
Beschermvlies is een zacht, duurzaam en veelzijdig materiaal. Het wordt vaak gebruikt voor bescherming en isolatie. Het beschermvlies heeft een breedte van 2 meter en weegt 280 gram per vierkante meter. Dit betekent dat elke lopende meter van het beschermvlies een oppervlakte van 2 vierkante meter beslaat.

Als je dit product wilt bestellen, geef dan het gewenste aantal lopende meters aan. Het beschermvlies zal op maat worden afgesneden en naar je worden verzonden. Het is ideaal voor gebruik in huis, tuin, bouwprojecten en nog veel meer. Met het beschermvlies kun je gemakkelijk oppervlakken beschermen tegen krassen, stoten en vuil.

Het beschermvlies is van hoge kwaliteit en gaat lang mee. Je kunt het op verschillende manieren gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Of je nu een groot oppervlak wilt bedekken of slechts een kleine ruimte wilt beschermen, het beschermvlies is de ideale keuze. Het is gemakkelijk te snijden en aan te passen aan elke vorm of grootte.

Bestel vandaag nog het beschermvlies en zorg ervoor dat je oppervlakken beschermd blijven. Het is een praktische en effectieve oplossing voor al je beschermingsbehoeften. Investeer in het beschermvlies en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.