AquaForte UV-C PL-L losse lamp 55W 4-pins

€ 14,99*

EAN: 8717605085234
Productinformatie "AquaForte UV-C PL-L losse lamp 55W 4-pins"
Aquaforte PL-L UV losse lamp 55 watt is een krachtige en effectieve lamp voor het bestrijden van algen en ziekteverwekkers in vijvers. De lamp heeft een lengte van 53,4 cm, inclusief de pin.

Met een vermogen van 55 watt is deze lamp in staat om effectief UV-licht te produceren, wat essentieel is voor het doden van algen en ziekteverwekkers. De lamp is speciaal ontworpen voor gebruik in vijvers en heeft een lange levensduur.

De Aquaforte PL-L UV losse lamp is eenvoudig te installeren en past in de meeste UV-filters. Hij is ook geschikt voor zowel kleine als grote vijvers. Door de lamp regelmatig te vervangen, blijft uw vijver vrij van algen en ziektes, en kunt u genieten van helder en gezond water.

Let op: deze lamp is alleen geschikt voor UV-filters die compatibel zijn met de Aquaforte PL-L UV lampen. Controleer voor aankoop de specificaties van uw filter om er zeker van te zijn dat de lamp geschikt is.

Kortom, de Aquaforte PL-L UV losse lamp 55 watt is een betrouwbare en effectieve oplossing om uw vijver vrij te houden van algen en ziekteverwekkers, en om het water helder en gezond te houden.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.