AquaForte Ozon Redox UV-C High Pressure

€ 735,99*

EAN: 8717605073965
Productinformatie "AquaForte Ozon Redox UV-C High Pressure"
Deze Ozon Redox UV-C HighPressure uitvoering wordt geleverd inclusief kogelkraan en venturi. Ozon wordt uit de unit gezogen en met de venturi gemixt met water. UV-C straling en ozon vormen een ultieme combinatie om vijverwater schoon en zuurstofrijk te maken. Ozon en UV-C doden bacteriën virussen en algen. Dit natuurlijke proces wordt door de Redox perfect nagebootst.

De lamp produceert ± 4.000 uren ozon en ± 9.000 uren UV-C straling. Het apparaat produceert 100% veilige ozon en in het uitstromende water bevindt zich geen ozon meer.

Kenmerken AquaForte Ozon Redox UV-C High Pressure
- inclusief venturi en kogelkraan
- speciale T5 combinatie lamp
- 25 Watt UV-C output
- maximale flow 20.000 liter per uur
- aansluitmaat 63 mm
- vijverinhoud 10 - 50 m³

TIP
De optimale levensduur van de T5 lamp wat betreft UV-C is ± 9.000 uren. Voor het ozon producerende deel is dat ± 4.000 uren. Na deze periode neemt de intensiteit af. Wanneer je een nieuwe lamp in maart in gebruik neemt is er voldoende ozonproductie voor het hele seizoen van maart tot september en voldoende voor de UV-C straling voor een heel jaar.

Het merk AquaForte
AquaForte is één van de meest betrouwbare merken in de huidige vijverbranche. Door continu op zoek te zijn naar innovaties in de vijvermarkt en zelf producten te ontwikkelen kan AquaForte een hoogwaardige productenlijn garanderen met als resultaat een goede kwaliteit van uw vijverwater.

AquaForte leveringen
De distributie van de producten wordt vanuit een vaste Nederlandse groothandel georganiseerd. De medewerkers hebben kennis van de producten en er wordt altijd een goed voorraadniveau gegarandeerd.

De AquaForte garantie
AquaForte is overtuigd van de producten die ze aanbieden. De meeste producten hebben een standaard garantie van 2 jaar. Binnen deze termijn worden defecte onderdelen of producten vervangen (exclusief slijtage-onderdelen). Maar ook na de garantietermijn is het bedrijf coulant. Vervangingsonderdelen zijn ruimschoots op voorraad.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.