Afstandsbediening Fm-master

€ 35,99*

EAN: 4010052226538
Productinformatie "Afstandsbediening Fm-master"
Afstandsbediening voor FM-master 1.2 en 3.

Deze afstandsbediening is speciaal ontworpen voor gebruik met de FM-master 1.2 en 3. Met deze afstandsbediening kunt u eenvoudig de verschillende functies van de FM-master bedienen, waaronder het aanpassen van het volume, het wijzigen van radiostations en het instellen van de timer.

De afstandsbediening heeft een compact formaat en is voorzien van duidelijk gemarkeerde knoppen voor een intuïtieve bediening. Met de ingebouwde infraroodsensor kunt u de afstandsbediening gemakkelijk richten op de FM-master om de signalen nauwkeurig over te brengen.

Dankzij de draadloze technologie hoeft u niet in de buurt van de FM-master te zijn om de bediening te gebruiken. U kunt vanaf een afstand alle gewenste instellingen wijzigen, zodat u optimaal kunt genieten van uw muziekervaring.

De afstandsbediening voor FM-master 1.2 en 3 wordt geleverd met een batterij, zodat u meteen aan de slag kunt. Daarnaast is de afstandsbediening duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit, zodat u er lang plezier van zult hebben.

Kortom, de afstandsbediening voor FM-master 1.2 en 3 is een handige accessoire die het bedienen van de FM-master nog eenvoudiger maakt. Met zijn compacte formaat, intuïtieve bediening en draadloze technologie is het een must-have voor elke gebruiker van de FM-master.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.